Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗΣ

Η μινοξιδίλη, η δραστική ουσία του Regaine®, διαστέλλει τους συρρικνωμένους θύλακες των τριχών, οι οποίοι αυξάνονται σε μέγεθος και αναπτύσσουν πιο δυνατά μαλλιά με το πέρασμα του χρόνου.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Regaine® – κάντε κλικ εδώ. Το διάλυμα και ο αφρός Regaine® περιέχουν τη δραστική ουσία μινοξιδίλη, τη μόνη κλινικά εγκεκριμένη, μη συνταγογραφούμενη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης. Η χρήση του Regaine® δύο φορές την ημέρα στους άνδρες αναστέλλει την τριχόπτωση και αναπτύσσει νέα τριχοφυΐα.

Η μινοξιδίλη ενισχύει τη ροή του αίματος προς τους θύλακες των τριχών αυξάνοντας το μέγεθος και τη διάμετρό τους, ενώ διεγείρει και παρατείνει την ανάπτυξη νέας τριχοφυΐας. Έχει αποδειχθεί ότι σταματάει την τριχόπτωση σε 9 στους 10 άνδρες και διεγείρει την τριχοφυΐα προσφέροντας πιο δυνατά και πυκνά μαλλιά.

Το Regaine® δρα αποτελεσματικότερα στις περιπτώσεις πρόσφατης αραίωσης ή τριχόπτωσης στην κορυφή του τριχωτού, αλλά ενδείκνυται επίσης και για την υποχώρηση του ορίου τριχοφυΐας, που συνήθως παρατηρείται στα αρχικά στάδια της κληρονομικής τριχόπτωσης.