ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ Regaine WOMEN’S® FOAM

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ το Regaine WOMEN’S® FOAM;

Ο αφρός Regaine® για γυναίκες πρέπει να εφαρμόζεται μία φορά την ημέρα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ιδανικά, εφαρμόστε το πρoϊόν πριν από το βραδινό ύπνο και αφήστε το να στεγνώσει, αφήνοντας την μινοξιδίλη να δράσει στη διάρκεια της νύχτας.

Πώς χρησιμοποιείται το Regaine WOMEN’S® FOAM;

Ανατρέξτε στο φύλλο οδηγιών χρήσης για τις πλήρεις οδηγίες χρήσης.

  • Για αποτελεσματική δράση, είναι σημαντικό να εφαρμόζετε το προϊόν απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής και όχι επάνω στα μαλλιά, ώστε να διεισδύει εύκολα στους θύλακες των τριχών διεγείροντας την ανάπτυξη νέων μαλλιών.
  • Δε χρειάζεται να λούζετε τα μαλλιά σας πριν τη χρήση του προϊόντος. Αν επιθυμείτε να λουστείτε πριν την εφαρμογή του αφρού Regaine® για γυναίκες, στεγνώστε καλά τα μαλλιά σας και βεβαιωθείτε ότι το τριχωτό της κεφαλής είναι στεγνό.
  • Για να ανοίξετε το μπουκάλι: Ευθυγραμμίστε το βέλος στο δακτύλιο της φιάλης με το βέλος στο καπάκι. Αφαιρέστε το καπάκι.
  • Κρατήστε το μπουκάλι κατακόρυφα προς τα κάτω και πιέστε το ρύγχος για να τοποθετήσετε μια ποσότητα αφρού ίση με μισό καπάκι σε μια μη απορροφητική επιφάνεια. Η συνολική ποσότητα του αφρού που θα χρησιμοποιήσετε δεν πρέπει να υπερβαίνει το μισό καπάκι.
  • Ο αφρός ίσως αρχίσει να υγροποιείται κατά την επαφή, εάν τα δάχτυλά σας είναι ζεστά. Για το λόγο αυτό, ξεπλύνετε τα δάχτυλά σας με κρύο νερό πριν την εφαρμογή. Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε στεγνώσει καλά πριν πιάσετε τον αφρό.
  • Στα σημεία τριχόπτωσης/αραίωσης των μαλλιών, κάντε χωρίστρα για να αφήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο εκτεθειμένο το τριχωτό της κεφαλής.
  • Απλώστε τον αφρό με τις άκρες των δαχτύλων για να καλύψετε όλη την πάσχουσα περιοχή κάνοντας απαλό μασάζ, ξεκινώντας από το πίσω μέρος του τριχωτού και συνεχίζοντας προς την μπροστινή πλευρά (μέτωπο). Χωρίστε τα μαλλιά τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές σε κάθε πλευρά του κεντρικού σημείου. Χρησιμοποιήστε όλη την ποσότητα του αφρού.
  • Πλύνετε καλά τα χέρια σας με σαπούνι και νερό μετά την εφαρμογή.
  • Για να κλείσετε το μπουκάλι: Τοποθετήστε το καπάκι επάνω στο μπουκάλι και ασφαλίστε το στη θέση του. Βεβαιωθείτε ότι τα βέλη δεν είναι ευθυγραμμισμένα, για την αποφυγή του ανοίγματος της συσκευασίας από μικρά παιδιά.

Τι εμφάνιση και τι υφή θα έχουν τα νέα μαλλιά που αναπτύσσονται;

Τα μαλλιά μπορεί να είναι απαλά και πολύ λεπτά στην αρχή, σαν χνούδι, αλλά αργότερα θα έχουν την όψη και την υφή των κανονικών μαλλιών σας.

Τι θα συμβεί εάν σταματήσω τη χρήση του Regaine WOMEN’S® FOAM μόλις εμφανιστεί νέα τριχοφυΐα;

Μετά την εμφάνιση νέων τριχών, θα πρέπει να συνεχίσετε τη χρήση του αφρού Regaine® για γυναίκες προκειμένου να διατηρήσετε την ανάπτυξη νέας τριχοφυΐας. Εάν διακόψετε τη χρήση του Regaine WOMEN’S® FOAM, πιθανώς θα επιστρέψετε στην προθεραπευτική κατάσταση.

Τι θα γίνει εάν παραλείψω μια δόση του Regaine®;

Εάν παραλείψετε μία ή δύο εφαρμογές του Regaine®, απλώς συνεχίστε τη θεραπεία κανονικά, σαν να μην είχε συμβεί. Μην εφαρμόσετε το προϊόν δύο φορές και μη διπλασιάσετε τη δοσολογία.

Γιατί πρέπει να τοποθετώ το Regaine WOMEN’S® FOAM σε μια μη απορροφητική επιφάνεια πριν την εφαρμογή του;

Ο αφρός Regaine® για γυναίκες υγροποιείται όταν έρχεται σε επαφή με τη θερμοκρασία του σώματος. Τοποθετώντας το προϊόν σε μια μη απορροφητική επιφάνεια έχετε το χρόνο που χρειάζεστε για να το απλώσετε σωστά στο τριχωτό της κεφαλής, χωρίς να υγροποιηθεί.