ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ Regaine WOMEN’S® FOAM

Τι είναι το Regaine WOMEN’S® FOAM;

Regaine WOMEN’S® FOAM είναι το μόνο προϊόν σε μορφή αφρού που έχει αποδειχθεί κλινικά ότι διεγείρει την ανάπτυξη νέας τριχοφυΐας σε γυναίκες.

Είναι το Regaine WOMEN’S® FOAM κατάλληλο για εμένα;

Το Regaine WOMEN’S® FOAM ενδείκνυται για τη θεραπεία της τριχόπτωσης γυναικείου τύπου. Η παρακάτω λίστα αναφέρει τις ενδείξεις τριχόπτωσης γυναικείου τύπου:​

  • Μέλη του στενού ή ευρύτερου οικογενειακού σας περιβάλλοντος, άνδρες ή γυναίκες, αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης ή αραίωσης στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Έχετε παρατηρήσει μια σταδιακή τριχόπτωση  στην κορυφή του τριχωτού που μπορεί να γίνεται πιο εμφανής γύρω από αυτό το σημείο και ίσως να είναι πιο εκτεταμένη κοντά στο μπροστινό τμήμα του τριχωτού.
  • Η τριχόπτωσή σας είναι παρόμοια με κάποια από τις παρακάτω εικόνες:
Female pattern hair loss

Εάν δεν έχετε οικογενειακό ιστορικό βαθμιαίας τριχόπτωσης ή εάν παρουσιάζετε τριχόπτωση σε μεμονωμένα σημεία που μένουν κενά, επισκεφθείτε το γιατρό σας.

Θα έχει το Regaine WOMEN’S® FOAM αποτέλεσμα στην περίπτωσή μου;

Ο βαθμός της ανάπτυξης νέας τριχοφυΐας διαφέρει ανάλογα με κάθε περίπτωση. Τα αποτελέσματα του αφρού Regaine® για γυναίκες με εφαρμογή μία φορά την ημέρα ενδέχεται να είναι ορατά μετά από μόλις 12 εβδομάδες χρήσης. Σε ορισμένες γυναίκες, ωστόσο, τα πρώτα αποτελέσματα εμφανίστηκαν  μετά από 24 εβδομάδες.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Regaine WOMEN’S® FOAM εάν είμαι έγκυος ή θηλάζω;

Αυτό το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για χρήση στη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού.

Το Regaine WOMEN’S® FOAM ενδείκνυται για τη θεραπεία της τριχόπτωσης γυναικείου τύπου σε γυναίκες ηλικίας άνω των 18 ετών.