ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ: ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΕΑΣ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η δραστική ουσία του Regaine WOMEN’S® FOAM είναι η μινοξιδίλη. Στην περίπτωση της γυναικείας τριχόπτωσης, ο συνδυασμός κληρονομικότητας, ορμονών και ηλικίας προκαλεί την προοδευτική συρρίκνωση των θυλάκων και τη μείωση του κύκλου ανάπτυξης της τρίχας. Με την πάροδο του χρόνου, η ενεργή φάση ανάπτυξης της τρίχας διαρκεί λιγότερο, με αποτέλεσμα την προοδευτική λέπτυνση και σμίκρυνση των τριχών που παράγονται σε κάθε κύκλο. Τελικά επέρχεται πλήρης διακοπή ανάπτυξης τριχοφυΐας.

Παρόλο που έχει τη μορφή ενός συνηθισμένου προϊόντος περιποίησης των μαλλιών, το Regaine WOMEN’S® FOAM στην πραγματικότητα είναι ένας αφρός τοπικής χρήσης που διεγείρει τους ανεργούς θύλακες από το εσωτερικό τους και αναπτύσσει νέες τρίχες.

Μινοξιδίλη: Μια κλινικά εγκεκριμένη θεραπεία για την ανάπτυξη τριχοφυΐας

Το Regaine WOMEN’S® FOAM αναπτύχθηκε μετά από έρευνες 6 ετών σε 5 διαφορετικές χώρες.

Οι κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η μινοξιδίλη αναστέλλει την τριχόπτωση και αναπτύσσει νέα μαλλιά

Η μινοξιδίλη αυξάνει τη ροή του αίματος και διεγείρει τους θύλακες των τριχών. Αναζωογονεί τους θύλακες των τριχών δρώντας βαθιά στη ρίζα τους

Η μινοξιδίλη διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών με 4 τρόπους:

 1. Αναστέλλει τη σμίκρυνση των θυλάκων
 2. Αυξάνει τη ροή του αίματος στο θύλακα
 3. Διεγείρει τους θύλακες ώστε να μεταβούν από τη φάση της αδράνειας στη φάση της ανάπτυξης
 4. Αυξάνει τη χρονική διάρκεια της φάσης ανάπτυξης της τρίχας

Η μινοξιδίλη αποτελεί τη μοναδική συνιστώμενη τοπική θεραπεία ανάπτυξης τριχοφυΐας σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Δερματολογίας.

Regaine WOMEN’S® FOAM

 1. Μοναδικό στο είδος του

  Το Regaine WOMEN’S® FOAM είναι το μόνο προϊόν σε μορφή αφρού που έχει αποδειχθεί κλινικά ότι διεγείρει την ανάπτυξη τριχοφυΐας.

 2. Εύκολη εφαρμογή

  Για αποτελεσματική δράση συνίσταται η καθημερινή χρήση του αφρού Regaine® για γυναίκες. Καθώς απαιτείται μόνο μία εφαρμογή την ημέρα, είναι πολύ εύκολο να τον εντάξετε στην καθημερινότητά σας.

 3. Αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου

  Σύμφωνα με κλινικές έρευνες, τα νέα μαλλιά δεν αναπτύσσονται στιγμιαία. Έτσι και ο αφρός Regaine® για γυναίκες χρειάζεται χρόνο για να φέρει αποτελέσματα. Μόλις σε 12 εβδομάδες θα δείτε τα πρώτα ορατά αποτελέσματα, ενώ σε 24 εβδομάδες θα διαπιστώσετε x3 ανάπτυξη τριχών*, με χρήση 1 μόνο φορά την ημέρα!

  Συνεχίζοντας  με συνέπεια τη θεραπεία, τα μέγιστα αποτελέσματα έρχονται στους 12 μήνες.

*σε σύγκριση με εικονική θεραπεία στις 24 εβδομάδες