Γιατί εμφανίζεται η τριχόπτωση;

ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Η τριχόπτωση είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα. 1 στους 2 άνδρες εμφανίζουν ορατά σημάδια τριχόπτωσης πριν την ηλικία των 40 ετών.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Στις περισσότερες περιπτώσεις η τριχόπτωση οφείλεται σε κληρονομική προδιάθεση, από τη μητρική ή την πατρική πλευρά της οικογένειάς σας.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Το άγχος μπορεί να προκαλέσει προσωρινή διακοπή νέας τριχοφυΐας. Ωστόσο δεν ευθύνεται για την ανδρογενετική αλωπεκία.

Μπορώ να κάνω κάτι για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα;

ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Το Regaine® έχει αποδειχθεί κλινικά ότι σταματάει την τριχόπτωση και μπορεί ακόμα και να αναστρέψει τις επιπτώσεις της.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Το Regaine® περιέχει μινοξιδίλη και αποτελεί τη μόνη κλινικά εγκεκριμένη, μη συνταγογραφούμενη θεραπεία.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Η μινοξιδίλη αυξάνει τη ροή του αίματος και των θρεπτικών συστατικών στους θύλακες των τριχών, διεγείροντας την τριχοφυΐα.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Με χρήση του αφρού Regaine® δύο φορές την ημέρα στους άνδρες και μία φορά την ημέρα στις γυναίκες, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ορατά από τις 12 εβδομάδες.

Τι γίνεται μετά;

ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Όσο νωρίτερα ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Regaine®, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να δείτε άμεσα αποτελέσματα.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Το Regaine® πρέπει να εφαρμόζεται με καθημερινή συνέπεια σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, για να οδηγήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Στην περίπτωση της ανδρικής τριχόπτωσης,  εκτός από την κορυφή του κεφαλιού, το Regaine® μπορεί να εφαρμοστεί και στα σημεία υποχώρησης του ορίου τριχοφυΐας.