ΕΙΝΑΙ ΤΟ Regaine WOMEN’S® FOAM ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ;

Το Regaine WOMEN’S® FOAM ενδείκνυται για τη θεραπεία της τριχόπτωσης γυναικείου τύπου σε γυναίκες ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Η παρακάτω λίστα αναφέρει τις ενδείξεις τριχόπτωσης γυναικείου τύπου:

  • Άνδρες ή γυναίκες του στενού ή ευρύτερου οικογενειακού σας περιβάλλοντος αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης.
  • Έχετε παρατηρήσει μια σταδιακή αραίωση των μαλλιών στην κορυφή του τριχωτού που μπορεί να γίνεται πιο εμφανής γύρω από αυτό το σημείο και ίσως να είναι πιο εκτεταμένη κοντά στους κροτάφους. Μοιάζει με το σχήμα ενός αειθαλούς δέντρου.
  • Η τριχόπτωσή σας είναι παρόμοια με κάποια από τις παρακάτω εικόνες:

 

Female pattern hair loss

Εάν ισχύει οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Regaine WOMEN’S® FOAM.

Εάν δεν έχετε οικογενειακό ιστορικό βαθμιαίας τριχόπτωσης ή εάν παρουσιάζετε τριχόπτωση ή αραίωση σε μεμονωμένα σημεία που μένουν κενά, επισκεφθείτε το γιατρό σας.

Σε τι διαφέρει το Regaine WOMEN’S® FOAM από τα καλλυντικά προϊόντα για μαλλιά με περισσότερο όγκο;

Αντίθετα με τα προϊόντα που μπορεί να μυρίζουν όμορφα και να χαρίζουν την ψευδαίσθηση όγκου, ο αφρός Regaine® για γυναίκες διεγείρει τους ανενεργούς θύλακες των τριχών, ενεργοποιώντας την τριχοφυΐα από τις ρίζες των μαλλιών. Επίσης, είναι η μόνη κλινικά εγκεκριμένη θεραπεία σε μορφή αφρού για γυναίκες.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω Regaine WOMEN’S® FOAM σε βαμμένα μαλλιά;

Ναι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξετε τις συνήθειες περιποίησης των μαλλιών σας. Ωστόσο, θα πρέπει να ενημερώσετε τον κομμωτή σας ότι χρησιμοποιείτε το Regaine WOMEN’S® FOAM.

Το Regaine WOMEN’S® FOAM περιέχει ορμόνες;

Όχι. Η μινοξιδίλη, η δραστική ουσία του Regaine®, είναι μια θεραπεία τοπικής χρήσης χωρίς ορμόνες που αναπτύσσει νεά τριχοφυΐα. Εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής ανανεώνοντας τον κύκλο ανάπτυξης της τρίχας και ενεργοποιώντας ξανά τους θύλακες που έχουν συρρικνωθεί λόγω της τριχόπτωσης γυναικείου τύπου.

Το Regaine WOMEN’S® FOAM προκαλεί πράγματι τριχόπτωση στην αρχή;

Όχι με τον τρόπο που ίσως πιστεύετε. Κατά τις πρώτες 2 έως 6 εβδομάδες χρήσης, ενδέχεται να παρατηρήσετε μια προσωρινή αύξηση της τριχόπτωσης. Αυτό είναι ένα θετικό σημάδι και συμβαίνει επειδή ξεκινά ο νέος κύκλος ανάπτυξης των μαλλιών. Μπορεί να είναι ενοχλητικό, ωστόσο υποχωρεί με τη συνέχιση της θεραπείας, η οποία διεγείρει την ανάπτυξη νέας τριχοφυΐας. Εάν η τριχόπτωση συνεχίζεται, θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση του προϊόντος και να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, προκειμένου να αποκλείσετε άλλες πιθανές αιτίες της τριχόπτωσης ή προβλήματα υγείας.

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ το Regaine WOMEN’S® FOAM;

Η συνέπεια είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία της θεραπείας με το Regaine® για Γυναίκες. Καθώς εφαρμόζεται μόνο μία φορά την ημέρα, είναι εύκολο να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας.