ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Όταν προσπαθείτε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση ή να ενδυναμώσετε τους μύες σας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες, ακόμα και μήνες, για να δείτε αποτελέσματα. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση της ανάπτυξης νέας τριχοφυΐας. Μπορεί να χρειαστούν έως και 16 εβδομάδες για να είναι ορατά τα πρώτα αποτελέσματα.

1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ: Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία Regaine®, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης.
Ακολουθήστε την προτεινόμενη δοσολογία και παραμείνετε συνεπείς στη συχνότητα εφαρμογής.

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ: Ίσως αρχίσατε να παρατηρείτε κάποια απώλεια μαλλιών, αλλά αυτό είναι θετικό σημάδι. Σημαίνει ότι το Regaine® έχει αποτέλεσμα. Προκειμένου να αναπτυχθούν πιο πυκνά και δυνατά μαλλιά, το Regaine® θα πρέπει να βοηθήσει τις αδύναμες και μη υγιείς τρίχες να πέσουν. Επομένως συνεχίστε τη θεραπεία κανονικά, αυτή η κατάσταση δε θα διαρκέσει για περισσότερο από 2 εβδομάδες.

3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ: Την 3η εβδομάδα πιθανώς το προϊόν να έχει σχεδόν τελειώσει. Φροντίστε να αντικαταστήσετε τη συσκευασία, για να μην παραλείψετε καμία εφαρμογή!

8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ: Ίσως αρχίσετε να παρατηρείτε κάποια πρώιμα σημάδια νέας τριχοφυΐας.
Στην αντίθετη περίπτωση, μην ανησυχείτε. Απλώς συνεχίστε κανονικά τη θεραπεία και σύντομα θα συμβεί. Εάν δεν παρατηρείτε νέα τριχοφυΐα, ψάξτε για άλλες θετικές ενδείξεις της αποτελεσματικότητας του Regaine®. Για παράδειγμα, μπορεί να βλέπετε λιγότερες τρίχες στο κρεβάτι, το μαξιλάρι ή το μπάνιο.

12η ΕΒΔΟΜΑΔΑ: Τώρα είναι πολύ πιθανό ότι βλέπετε την ανάπτυξη νέας τριχοφυΐας.
Αν όχι, απλώς συνεχίστε τη θεραπεία. Μην ξεχνάτε ότι λειτουργεί διαφορετικά για τον καθένα. Είναι αρκετά φυσιολογικό να μη δείτε θεαματικά αποτελέσματα πριν τον τέταρτο μήνα.

Εάν έχετε δει αποτελέσματα ήδη μετά από τέσσερις μήνες χρήσης του Regaine®, θα συνεχίσετε να παρατηρείτε την ανάπτυξη νέας τριχοφυΐας. Επομένως, μη διακόψετε τη θεραπεία. Εάν σταματήσετε, τα μαλλιά σας θα επανέλθουν στην προηγούμενη κατάσταση, πριν την έναρξη της θεραπείας με το Regaine®.

Σε περίπτωση που δεν έχετε δει καμία βελτίωση (νέα τριχοφυΐα ή διακοπή της τριχόπτωσης) μετά από 16 εβδομάδες καθημερινής χρήσης του Regaine® FOAM (ή μετά από 1 χρόνο χρήσης του διαλύματος Regaine® Extra Strength), θα πρέπει να σταματήσετε τη θεραπεία.

Μάθετε τι περίπου μπορείτε να περιμένετε εντάσσοντας το Regaine® στην καθημερινότητά σας:

  • Κατά τις πρώτες εβδομάδες χρήσης μπορεί να παρατηρήσετε μια προσωρινή αύξηση της τριχόπτωσης.
  • Αυτό είναι θετικό σημάδι , καθώς υποδεικνύει ότι έχει ξεκινήσει ο κύκλος ανάπτυξης νέας τριχοφυΐας!
  • Τα μαλλιά πέφτουν αφήνοντας τη θέση τους στα νέα, υγιή μαλλιά που αναπτύσσονται. Έπειτα από αυτό το διάστημα θα αρχίσουν να αναπτύσσονται νέες τρίχες.
  • Οι πρώτες τρίχες που εμφανίζονται είναι απαλές και ελάχιστα ορατές, σαν χνούδι.
  • Με τη συνεχή χρήση του Regaine® αυτές οι νέες τρίχες θα μεγαλώσουν στο ίδιο χρώμα και πάχος με τα υπόλοιπα μαλλιά σας.
  • Το βασικό είναι να ακολουθείτε με συνέπεια το πρόγραμμά σας. Η επιτυχία δεν έρχεται χωρίς προσπάθεια.
  • Εάν δεν έχετε παρατηρήσει κάποιο αποτέλεσμα στο τριχωτό της κεφαλής μετά από 16 εβδομάδες καθημερινής χρήση του Regaine® FOAM (ή μετά από 1 έτος χρήσης του διαλύματος Regaine® ), θα πρέπει να σταματήσετε τη θεραπεία.